Donateurschap

 

Voor wie?

Van cursist tot leraar, van lichttechnicus tot beeldend kunstenaar, van architect tot schilder, designers, kleuradviseurs, wetenschappers en enthousiaste hobbyisten, iedereen kan van elkaar leren en een bijdrage leveren aan de kennisverbreding van kleur.

Waarom donateur worden?

Wilt u weten wat er allemaal gaande is op het gebied van kleur in de breedste zin? Wilt u zelf bewuster met kleur omgaan? Stelt u of uw organisatie prijs op (informeel) contact met specialisten op alle terreinen van kleurwaarneming en kleurtoepassing? Of bent u of is uw organisatie professioneel betrokken bij kleurkeuze in welke zin dan ook? 
Wordt dan donateur van onze stichting, kom naar de Kleurendagen en ontvang regelmatig het magazine Kleurenvisie.

Tarieven

Welk type donateurschap het meest passend is voor u of uw organisatie, kunt u lezen in het tarieven-overzicht, waarin de verschillende opties worden aangeboden.

Aanmelding

Het donateurschap wordt aangegaan voor de tijd van tenminste één jaar en wordt elk kalenderjaar stilzwijgend verlengd. Bij toetreding voor 1 augustus is de volle bijdrage verschuldigd, bij toetreding tussen 1 augustus en 1 december rekenen wij de halve bijdrage voor het lopende jaar. Indien u besluit donateur te worden, vragen wij u het aanmeldformulier aanmelden.

Stopzetting

De donatie kan op elk moment worden stop gezet vóór 1 december van het lopende jaar. Opzeggen kan per brief of e-mail. Het donateursschap eindigt op de laatste dag van het jaar, waarvoor de laatste bijdrage is gedaan. Als het mogelijk is vernemen wij ook graag de reden van de opzegging.

Een opzegging zal altijd door Stichting Kleurenvisie worden bevestigd. Heeft u opgezegd maar geen bevestiging ontvangen, dan is uw opzegging door ons niet verwerkt. Neem dan contact op met onze  administratie

Inloggen

 
gebruikersnaam:  
 
wachtwoord:  
 
 
 
   
Wachtwoord vergeten?  

Klik hier om uw gegevens te wijzigen

 

Stichting Kleurenvisie
Klarendalseweg 31
6822 GA Arnhem